Coelho a konyhában

Gasztrokomédia formájában tálalta elénk egy profi újrakezdésének történetét Jon Favreau. A séf után komoly hiányérzetünk van, és nem csak amiatt, hogy nem mutattak elég ételt a két óra alatt.

 

chef-emjay-anthony-jon-favreau-600x399.jpgMi különbözteti meg a gasztrosznobot az ínyenctől? Előbbi azért szereti az ételt, mert menő, utóbbi, pedig tudja, mitől lesz egy étel menő. Arról a kifliről például, amelyet épp rágcsálok, elég nagy magabiztossággal tudom megállapítani, hogy jól sikerült darab. De ha nem lenne bennem is némi gasztrosznobéria, nyilván sose teszem be a lábam abba a boltba, ahol ilyen remek kifliket vásárolhatok horroráron. Ennyi konyhafilozófia legyen elég, annyira közhelyes vagyok, hogy már magamnak is fáj. De sajnos, ma ez van műsoron, mert a témánk még ennél is közhelyesebb: A séf című film.

Forrás: http://kultography.blog.hu/2014/10/05/coelho_a_konyhaban