Konyha berendezés ötletek – panellakásban berendezett 11nm-es konyha, fehér, zöld és barna színekkel

A 11nm-es konyha sok érdekes részletet mutat, a kézzel festett, mák mintákkal dekorált faltól a különleges, egzotikus fa étkezőasztalig. A konyhabútor alsó szekrényeinek fa ajtajait szintén kézzel dekorálta két hölgy, a rajzolt mintákat végül átfestve és védőréteggel ellátva. Az új konyha egyértelműen leglátványosabb darabja az asztal, egy nagy, évgyűrűket láttató, Thaiföldről származó akácfa-törzs szelet, védőréteggel ellátva, rendelésre készült fém lábbal.

Konyha berendezés ötletek - panellakásban berendezett 11nm-es konyha, fehér, zöld és barna színekkel

A felső konyhaszekrények magasfényű felületeket kaptak, a munkapult kompozit  “onyx” anyag. A szomszédos falakon az egyik oldalon bárszékes (Philippe Starck) étkezőpultot  látunk, felette egy kis (háromrészes, fa ládákba függőleges kerttel, ablakkal. A másik oldalra padlótól a mennyezetig polcozott szekrény került, zöldre festve, a tolóajtó fél szélességben fed, valamely oldalt mindig szabadon hagyva. Az ajtó másik oldalán fa keretbe (világos tölgy furnér) építve a hűtő került (INDESIT). A festett falon, a hűtő mellett pad fut tovább, a kerek asztal körül négy szék is helyet kapott. Az ablak alatt a fűtőtest szintén fával lett takarva. Az ablak előtt a redőny szintén fa, remekül passzol az összképbe. A különleges sötétzöld fa padló a konyhai használat miatt kezelve lett nedvesség ellen.

Világítás: a mennyezeti, nagyméretű lámpa mellett sok LED is gondoskodik a kielégítő és változatos fényekről, a kézzel dekorált falat LED szpotok világítják meg, irányítható, keskeny fényekkel. A pad külön világítást is kap a hútő fa keretére szerelve. A konyha hátfala mögé szerelt LED csíkok energiatakarékosak, látványosak, a hátfal anyaga ugyanaz az onyx kompozit anyag mint a munka- és étkezőpult, az áttetsző tulajdonsága miatt remek fény installáció is egyben.

Nagyításhoz katt a képekre…